LAND OF SUNSHINE

LAND OF SUNSHINE

Prawet, Bangkok
Thailand.

We got the requirement that the owner wants to use a ventilation block to make a partition wall and let the wind flow, due to limited space, the ventilation block wall makes the area not too tight, using bright colours to enlarge the feeling of space.



In front of the house, the owner wants to keep the lawn for their children to run around and an olive tree in front of the working room.



Our terrace is connected to the indoor function, the fixed bench that faces into the indoor link the activities from inside to outside by opening the door.




บทความที่เกี่ยวข้อง
WAY BACK HOME
ทางกลับบ้าน
EVERLASTING MAGIC
สวนสวยแบบมีมนต์สะกด
ENDLESS WEEKEND
เมื่อบ้านเป็นจุดเริ่มต้นของการพักผ่อน
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว และ นโยบายคุกกี้
เปรียบเทียบสินค้า
0/4
ลบทั้งหมด
เปรียบเทียบ